U bent bij: Home Bedrijf Visie

Visie

Versheid van produkten dat is de basis in de wereld van bloemen en planten. Snel en nauwkeurig handelen onder grote tijdsdruk en inzicht in uw zaken behouden dat is wat van u gevraagd wordt. Bovendien wordt de branche uitgedaagd om duurzaamheid na te streven en dat alles in relatie tot een gezonde bedrijfsvoering. Informatie uitwisseling wordt dus steeds belangrijker tussen kwekers, veiling, handelaren etc. en daarmee de inzet van ICT. Betere informatie voorziening leidt tot meer inzicht in uw bedrijfsvoering, minder administratieve handelingen maar zorgt ook voor betere communicatie tussen de bedrijven in de keten en optimaliseert de logistiek.
 
FlowerBIS is er klaar voor. De FlowerBIS software is gebouwd om op de belangrijkste trends in te spelen. 'Gemak' is het uitgangspunt geweest. FlowerBIS is eenvoudig, duidelijk en snel. Denk bijvoorbeeld aan de "WEBSHOP", dat bestellen op afstand mogelijk maakt door één druk op de knop, met de meest actuele voorraad gegevens, "real time". Daarnaast biedt FlowerBIS alle mogelijkheden tot samenwerking met andere softwarepakketten van boekhouding tot software van de veiling of kwekers.
 
FlowerBIS is het hulpmiddel zijn voor bedrijfsvoering en bovendien wordt u ondersteunt door een bedrijf met meer dan 30 jaar ICT ervaring en 12 jaar kennis van de branche.
 
FlowerBIS ICT zonder gedoe.